kyllingdeigkebab



Det evige middagsjaget... Dette ble dagens, av en pk kyllingdeig og litt attåt. Hvor ble det av den planleggingen jeg skulle begynne med mon tro. Trylling på lavt nivå.

1 pk kyllingdeig (400 g)
2-3 ts kebabkrydder (blanding div krydder: cayenne, kummin, koriander, gurkemeie, hvitløk, oregano)
1 fedd knust hvitløk
2-3 ss strøbrød
1 liten ts salt (ikke om det er salt i krydderblandingen)
Pepper
1 dl vann
-
Rømme eller kesam m/valgfri dip
Tomat
Løk
Balsamico
Olivenolje
Salt
Pepper
Sumac






Rør sammen alt til kakene. La det stå og trekke smak. Evnt mer vann i.
Brunes og stekes ferdig i ovnen, ca 10 min på 225 grader.
Skru temperaturen så på maks.

Bland rømme og dippulver, eller lag egen.

Skive tomat og løk tynt og dynk med olje og eddik. Krydderne på.

Server også med pizzafocaccia. Her hadde jeg en halvstekt bunn fra tidligere. Med halvparten hvetemel og fibra.
Presset et fedd hvitløk og blandet med ca 2 ss virgin olivenolje. Penslet det på og strødde et par klyper maldonsalt på. Full guffe i ovnen, 275 grader hos meg, ca 7 minutter.




Kommentarer