Fristet med laks og dill i butikken i dag, så da blir det en
blodfersk komponering til middag i dag. Glemte selvsagt dillen da maten ble
laget, så den ble slengt på til slutt uten at det nødvendigvis ødela noe. Annet enn at kanskje navnet på retten ble litt misvisende..
Saft av ½ sitron
Maldonsalt
Pepper
½ broccoli, eller tilsvarende frosne
En liten klikk smør
1 liten løk
5-6champigniner
2,5 dl matfløte
¾ tube rekeost
1 ts maizena i 1 ss vann
Smør en form og legg i (tint) laks.
Hell over saft av en
halv sitron og ha på noen klyper salt og noen omdreininger på kverna.
Ha smør i en gryte og fres strimlet løk og skivet sopp.
Fløte
og tubeost has i og putre litt. Jevne det hele med maizena.
Masse klippet dill
i sausen.
Legg broccoli imellom/oppå laksebitene.
Hell så sausen over fisken i formen.
Stekes ved 225 grader i ca 20 minutter.
Kommentarer
Legg inn en kommentar