Onsdagstilbudet på Bunnpris passet meg bra i dag. Fine så de også ut, torskefiletene. Med masse grønnsaker og litt poteter ble det en super og lett sommermiddag. Middag kun til meg selv i dag, men unnet meg to av filetene i pakken, ble ikke akkurat flådd av det. Grønnsakene holdt til et menasjeri, så litt rester ble det til lunsj i morgen. Fisken var ypperlig, fast og fin. Et kupp.
Olivenolje
1 stor løk i båter
4 amadinepoteter i biter
1 fennikel i båter
½ aubergine i biter
½ dvask squash (hadde fryst seg selv i kjøleskapet) i
halvmåner
Fant også en forsoffen paprika som fikk bli med i gryta
½ terning grønnsaksbuljong
2 tomater
2 fedd hvitløk hakket
Timian
½ sitron (saften)
Salt og pepper
Stek løk og poteter.
Ha i fennikel og aubergine etter 5
minutter.
Stek tilsvarende til og ha i det resterende av grønnsakene (minus
tomater). Når dette er kokt opp igjen, og kjennes mørt ut, er det tid for
fisken, sitronsaften, tomatene, timian, salt, pepper og buljongterningen. Fisken
var halvtint, så trengte ca 10 minutter. Her er det lurt med lokk. Viktig at
den ikke blir for mye kokt. Smak til.
Kommentarer
Legg inn en kommentar