tunfiskpålegg



Til søndagsfrokosten, eller når man har lyst på noe annet enn matpakke til lunsj. Går superfort å lage, og man har jo som regel en boks tunfisk liggende. Aller best med litt salat og tomat på blingsen, og hårdkokt egg om man tar den helt ut (=god til å planlegge). Puttes på ferskt brød, ristet brød, chiabatta, runstykker, knekkebrød, melbatoast, kokte/bakte poteter, i tortillalefser osv.

Basisen er:
1 boks tunfisk i vann (uten vannet)
3 ss majones (eller egen ønsket mengde)
1/4 finhakket rødløk
Kvernet pepper

Mos tunfisken litt. Ble to bokser her, for katten skulle ha sitt. 


Løk, pepper og majones blandes i.


Mengde majo etter hvor kremete eller mager du vil ha den. 

Litt finhakket paprika er også godt i. Evnt rester etter kokt egg. Maiskorn passer nok også om man trives med det..


Kommentarer

Legg inn en kommentar