burgersnask



Bortelaget kjøtt og brød idag. Det er tilbehøret som gjør susen her. Neste gang blir brødene også hjemmelaget. Nitriste greier de man får kjøpt. Men iallefall; Burger med coleslaw, karamellisert løk og blåmuggost. Knakende godt ble resultatet.


Karamellisert løk
2 medium store løk
1 ss olje
En skvett vann
2 ss sukker
2 ss epleeddik
Flaksalt
Pepper
1-2 ts (lys) soyasaus

Coleslaw
3 ss majones
3 ss yoghurt naturell
1 ss ketchup
1 ts dijonsennep
1 ss sukker
1 ss 7% eddik
Salt
Pepper
2 ts tørket dill
Ca 200 g kål

Ellers:
Burgere
Blåmuggost
Burgerbrød
Hjemmelaget ketchup

Skjær den ene løken i skiver og den andre i tynne båter. Stek løken i olje på middels varme til den blir myk og får fin farge. Slå en skvett vann på så det ikke svir seg. La vannet koke inn. 


Ha på sukkeret og eddiken og kok til det blir sirupaktig. Tilsett soyasausen. Salte og pepre. Ha løkblandingen over i en skål. 




Bland sammen dressingen til coleslawen, juster evnt med mer sukker/eddik. Finsnitt kålen og bland den  med dressingen.

Stek burgerne på litt sterk varme og legg på osten. Sett på lokk så den smelter raskere.


Varm brødene i ovnen. Dander brød/burger/tilbehør etter eget ønske, og nyt.

Kommentarer

  1. Hei!

    Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

    Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Matbloggtoppen her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

    Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen og få resept indeksert på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

    Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


    Varme hilsen,

    Ann-Sofi
    http://www.alleoppskrifter.no/

    SvarSlett

Legg inn en kommentar