namnamlam



Hadde reddet en liten lammelårskive ut fra fårikålkjøttet her om dagen. Alene hjemme som jeg er passet det fint å gjøre noe med den idag.

250 g lammekjøtt i mindre biter/strimler
1 ss olje
1 rødløk i båter
1 rød paprika i biter
3 fedd hvitløk, hakket
1/2 pose broccolitopper
Revet ingefær
Noen dryss chiliflak
2 ts sesamolje
2 ss fish sauce (nam pla)
2 ss brunt sukker
2 ss eddik 7%
2 ss ketjap manis



Fres kjøttet på sterk varme i oljen. 

Tilsett løk og paprika og stek videre noen minutter. 

Ha så i hvitløk og broccolitopper. 
Stek til grønnsakene er ferdige/møre. 
Hiv oppi resten av ingrediensene og la det koke inn litt. 

Server som det er, eller med ris.



Kommentarer