risfres



Nok en superkjapp middag på kjøleskapsrester med noe attåt. Holdt på å glemme den kokte risposen jeg hadde til overs fra tidligere i uken av her om dagen. I tillegg fant jeg en noe godt tørket peppersalami og litt frossengrønt.

1 ss olje
1/2 løk
2 fedd hvitløk
1/2 pose broccoliblanding
1 pose/bag kokt fullkornsris (eller ca 2 porsjoner ris) 
8-10 skiver salami
2 egg
1 god sprut sriracha (chilisaus)
1 ss lys soyasaus
Pepper
(Salt)

Skjær salamien i biter. 

Hakk løk og hvitløk og stek i litt olje til det blir gyllent. 
Ha grønnsakene i og stek videre til de er ferdige (dvs gjennomvarme). 


Tilsett ris og salami og fres det godt sammen. 


Knekk eggene oppi og rør disse inn sammen med chilisausen
 og soyasaus til de stivner. 
Smak til med pepper og evnt salt. 

Server med ekstra sriracha.

Kommentarer