karbisris



Benytter anledningen til å romstere i frys og skap for å tømme før avising. Passer bra nå når det fortsatt er noen dager til lønning. Fangsten denne gang var kokt ris, et par karbonader, fryst bladspinat og noen tomatskalker. Sammen med løk ble dette en kjapp og god hverdagsmiddag.

Til 2 pers:
1 1/2 rødløk
2 karbonader
1 ts olje
1 fedd hvitløk
150 g spinat
1 klump kokt ris (ca 2 dl)
1 godt dryss sitronpepper
1 dryss Natvigs krydderblanding
Sort pepper
Flaksalt
1-2 tomater i biter

Skjær løk i båter og karbonader i biter. Hakk hvitløksfeddet. Ha olje i en stekepanne og ha oppi løk og karbonadebitene. La det steke til det får litt farge. Ha å hvitløken i, sammen med krydder. Fres videre noen minutter.



Så er det tid for ris og spinat. Når alt er blitt gjennomvarmt blandes tomatbiter i. Smak om det trengs mer krydder/salt.



Kommentarer