spinattagliatelle



Middag må man jo også ha, og vi hadde noen pakker med fersk fullkorn tagliatelle liggende i kjøleskapet. Den plassen trenger jeg til annet nå fremover. I tillegg fant jeg andre småting i frys og skap, så et dugelig måltid ble det da.

2 fedd hvitløk
1 purre
1 ss olje
1/2 pk tine kremost, pepper
1,5 dl melk (eller fløtemelk)
1/2 pk fryst spinat
1/2 buljongterning (kylling eller grønnsak-)
Noen skinkeskiver, gjerne røkt
Pepper
(Maizenna)
Tagliatelle til 2 pers
Revet ost (f.eks cheddar/parmesan)


Skjær purre og hvitløk i tynne skiver og fres dem myke i oljen. Skal helst ikke bli brune. Ha den frosne spinaten i og hell over melken. 


Når de har tint er det tid å ha i kremosten. Rør til den smelter. Skjær skinke i terninger og tilsett. Om det er litt suppete kan man ha i litt maizennajevning (maizenna blandet med litt melk), det skal i så fall veldig lite til. Smak til med pepper og evnt salt.



Kok pastaen og bland den i sausen. 

Ha på ost ved servering, og gjerne en tomatsalat til.



Kommentarer