potetsalat med dijonsennep



Potetsalat er alltid godt om sommeren. Ypperlig både til grillmat og spekemat. Den blir gjerne litt ulik fra gang til gang, etter hva man har i hus og hage. Denne er frisk og god, selv med kraftig dressing.

5-600 g nypoteter
Salt
1/2 dl majones
1/2 dl rømme
1 ss dijonsennep
1 stor ss agurkmiks
1 ss worcestershire sauce
2-3 vårløk
Hakket gressløk eller persille

Vask potetene og kok dem med skallet å i godt saltet vann (2-3 ss salt) til de er møre. 
Hell av vannet og la dem avdampe litt. 


Rør sammen majones, rømme, sennep, agurkmiks og worcestershire sauce. 


Ha i strimlet vårløk og de kokte potetene i ønskede biter (de kan godt være litt lunkne).
 Ha over kvernet pepper og noen klyper flaksalt. 

Bland godt og strø hakkede urter over.

Kommentarer