"jukse"-cassoulet



En rett jeg lagde mye i "gamledager". Billig, kjapt og godt. Ekte cassoulet er sikkert veldig mye bedre, men dette er i alle fall en god hverdagsgryte. Husker ikke helt hvordan jeg lagde gryten, men tror det var omtrent som nedenfor. Dette smakte uansett like godt.

Til 3-4 personer:
140 g bacon eller flesk
2 nakkekoteletter
2 pølser
2 gule løk i tynne båter
3-4 fedd hvitløk
2 klyper timian, tørket
1-2 laurbærblad
2,5 dl kjøttbuljong
1 tomatboks
1 bønner i tomatsaus
Persille eller koriander


Stek bacon og kjøtt i biter i en romslig gryte. Tilsett løk og fres til den blir myk. 
Ha i pølser i biter og hvitløk og stek litt til. 

Tilsett det øvrige og kok opp. 

La det hele putre 10-15 minutter. 

Serveres i dype tallerkener. (Gjerne med et dryss av grønt)

Kommentarer