notater

Huskeliste for matlaging:

Å ha i skuffer & skap til enhver tid.
(Oppdateres, for sikkert glemt noe)

I fryseren:
Torskeblokk
Laks
Kyllingfilet
Kjøttdeig (kylling/svin etc)
Wokblanding
Erter
Broccoli
Spinat

Tørrvarer:
Couscous
Quinoa
Bulgur
Byggris
Byggryn
Ris
Pasta
Nudler (egg/ris/glass)
Bønner/linser etc
Sesamfrø
Maizenna
Brødrasp
Hvetemel
Fibra
Havregryn
Müsli
Sukker
Honning flere typer
Sirup
Brunt sukker
Melis
Vaniljesukker/ekstrakt
Kakao
Mørk sjokolade
Mandler
Nøtter
Rosiner
Bakepulver
Natron
Gelatin
Tørrgjær
Kjøttkakesaus/sjysaus
Tacopulver
Maldonsalt
Jozo
Pepper
Grønnsaksbuljong, kyllingbuljong, oksebuljong, fiskebuljong

Flaske og boks:
Balsamico
Rødvinseddik
Hvitvinseddik
7% eddik, hvit
Olivenolje
Rapsolje
Sesamolje
HP
Ketjap manis
Soyasaus
Nam plah
Sweet chilli
Chillisaus/sriracha
Østerssaus
Tabasco
Hoisinsaus
Teriyakisaus
Tahini
Dijon sennep
Burgersennep, amerikansk
Svensk sennep mm
Oliven div.
Kapers
Soltørkede tomater
Sylteløk
Rødbeter
Sur agurk
Pesto
Ajvar
Tomatpure
Tomatbokser
Tomatbønner
Bønner
Kikerter
Linser
Paprikaboks, grillede
Artiskokker
Fiskeboller
Tunfisk
Makrell i tomat
Syltetøy
Ripsgele
Tyttebær
Mangochutney
Garlicpickle
Limepickle

Sånn ellers:
Egg
Youghurt(tyrkisk/gresk)
Matfløte
Gulost div
Kremost
Cottage cheese
Fetaost
Rømme
Smør
Løk
Hvitløk
Tomater
Chilli
Ingefær
Urter
Sitron/lime


og masse frukt/grønt/krydder















Kommentarer