tunapenne med restetopping



Er i det gjerrige hjørnet i dag, så det blir matskaptæring. Fant bokser med tomat og tunfisk pluss diverse fra kylen. Med supperestetoppingen fra lørdag, ble det faktisk riktig så god spise.


2 ss olivenolje (eller som jeg tok; olje fra noe marinert feta)
1 finhakket løk
3 fedd hakket hvitløk
2 ts urter, f.eks oregano og basilikum
2 ts tomatpure
1 boks nyklippede tomater
1 klype sukker
Worchestersauce
Pepper
2 bokser tunfisk i vann
Sorte oliven
Kapers





Svitse løk og hvitløk i olje, oppi med pure og etterhvert oppklippet tomat med juicen og urter(og litt vann fra tunfisken). Koke til det tykner litt. Litt sukker og Worchestersauce. Tilsett avrent tunfisk, oliven i to, kapers og pepper, -  og putre litt til. Rør om dann og vann.

Ruths suppetopping bestående av cheddar, parmesan, persille, sitronskall og hvitløk.

Kok opp vann og hiv i salt og valgfri pasta.

Bland med avrent pasta og server.




Om du av en eller annen mystisk grunn ikke skulle ha Ruths suppetoppingrester liggende, funker revet parmesan (og persille)også.








Kommentarer