Er i det gjerrige hjørnet i dag, så det blir matskaptæring. Fant bokser med tomat og tunfisk pluss diverse fra kylen. Med supperestetoppingen fra lørdag, ble det faktisk riktig så god spise.
1 finhakket løk
3 fedd hakket hvitløk
2 ts urter, f.eks oregano og basilikum
2 ts tomatpure
2 ts urter, f.eks oregano og basilikum
2 ts tomatpure
Pepper
2 bokser tunfisk i vann
2 bokser tunfisk i vann
Sorte oliven
Kapers
Svitse løk og hvitløk i olje, oppi med pure og etterhvert oppklippet tomat med juicen og urter(og litt vann fra tunfisken). Koke til det tykner litt. Litt sukker og Worchestersauce. Tilsett avrent tunfisk, oliven i to, kapers og pepper, - og putre litt til. Rør om dann og vann.
Kok opp vann og hiv i salt og valgfri pasta.
Om du av en eller annen mystisk grunn ikke skulle ha Ruths
suppetoppingrester liggende, funker revet parmesan (og persille)også.
Kommentarer
Legg inn en kommentar