Ovnen på 225 grader.
Prøver å få til gode asiaimpregnerte
kyllingfileter. Leter etter den perfekte oppskrift, men i dag ble det en litt
juksete variant. Ris er jo det rette valg til dette, men har et barn som ikke
er så glad i det, så her ble det båtpoteter til.
Begynn med å blande:
1 fedd knust
hvitløk
Saft av en
lime
½ dl
Teriyakisaus/marinade (denne gang fra flaskealtså)
Ha i 3
kyllingfileter skåret i strimler
Dette marineres en times tid på benken, eller fra morgenen i
kjøleskapet.
Skjær 3-4 store poteter i båter, skyll og tørk dem. Bland
med olivenolje salt og pepper, gjerne annet krydder som du liker. Brukte
sitronpepper og peppermiks i dag. Dette gjøres direkte i en ildfast form. Om
man vil grise mindre kan det blandes i en pose.
I dag ble det salat, sweet chillisaus og gresk dressing til.
Sistnevnte selvsagt helt unødvendig, men synes det er veldig godt til
båtpoteter. Duger også fint som del av en buffé.
Noen katter som hadde lyst å smake ser jeg :D
SvarSletthehe, de sitter alltid klare. myggen har fast plass på stolen :)fikk noen slimser med kyllingfilet seff.
SvarSlett