Dette er et forsøk på nytt tilbehør, til pølser (eller
annet svineri). Jeg er ikke særlig glad i pølser, men synes en røkt kjøttpølse
eller vossakorv kan være godt iblant. I dag ble det begge deler, da jeg
fortsetter å tømme fryseren. Smaker jo godt med potetmos, rødløk og sennep, men
ville teste noe annet i dag. Så et tips et sted om å bruke lapskausblanding til
mos, so here it goes:
Kjøttpølse
og vossakorv fra frys, tines og dampes
.
1 pakke (800
g) lapskausblanding kokes med:
2 dl vann
Når dette er
mørt has det i en foodprosessor, eller bruk en stav (hell av vannet om det skal
være litt fyldigere smak). Ha i:
3 ss smør
Salt
Pepper
Og melk til
rett tykkelse. Holdes varmt.
1 ss olje
1 gul løk i
skiver
½ rød løk i
tynne båter
1
banansjalottlauk i grove biter
Dette brunes
og myknes. Ha så i:
2 ss
hvitvinseddik
2 ss soyasaus
Pepper
1 klype
maldonsalt
-
Sennep til.
gjerne flere sorter.
Kommentarer
Legg inn en kommentar