Saft av 1 lime
1 ts sesamolje
2 pressede lubne hvitløksfedd
3 kyllingfileter i strimler, ganske nøyaktig 500 g (i alle
fall etter at Myggen hadde fått sitt).
Bland sammen marinaden, skjær filetene i biter og ha alt i en pose. La den ligge på benken og snu den iblant. Ingen fare om den ligger en times tid. Kan evnt forberedes om morgenen, men må da ligge kjølig.
Sett ovnen på 225 grader varmluft, og sett på ris om det serveres til.
Sil fra marinaden (spares), og stek bitene på sterk varme. Hiv oppi ildfast form. Jeg måtte steke i to omganger. kok ut pannen med marinaden og hell den over kjøttet i formen. La det få 10 minutter i ovnen.
Sett ovnen på 225 grader varmluft, og sett på ris om det serveres til.
Sil fra marinaden (spares), og stek bitene på sterk varme. Hiv oppi ildfast form. Jeg måtte steke i to omganger. kok ut pannen med marinaden og hell den over kjøttet i formen. La det få 10 minutter i ovnen.
Løk
Paprika
Gulrot (var planen, men glemte. Like greit, tror sukkererter ville passet bedre)
Hvitløk
Stek grønnsakene i olje, hiv på hvitløk etterhvert. 3 ss lys soya og 3 ss sweet chilli blandes i og freses opp. Evnt litt vann.
Serverte med ris, kunne sikkert hatt nudler i stedet og blandet sammen med grønnsakene.
Stek grønnsakene i olje, hiv på hvitløk etterhvert. 3 ss lys soya og 3 ss sweet chilli blandes i og freses opp. Evnt litt vann.
Serverte med ris, kunne sikkert hatt nudler i stedet og blandet sammen med grønnsakene.
Kommentarer
Legg inn en kommentar