ukens lørdagsgodt - mørk fruktnøtt




150 – 200 g mørk sjokolade. Ble vanlig kokesjokolade denne gang. Brekk opp og smelt i en bolle i microen. Test et minutt først. Her hadde jeg full guffe. Har pleid å smelte i vannbad før, men mye mindre søl om man har microbølgeovn.



Et par gode never av mandler, nøtter og rosiner. Tok likt av hver (i mengde, veide ikke). Mandlene hakket jeg litt grovt.





Røres oppi den smeltede sjokoladen. Skal være mye nøtteblanding, så det ikke er rennende. Hadde det så over på et bakepapir (som jeg hadde oljet for sikkerhets skyld). Satte det ut på balkongen (i 18 minus), så det skulle stivne fort :)



Ble skikkelig mektig. Kan godt ha i mer rosiner i neste gang. Og helst bruke sjokolade med minst 70 % kakao. Ferdig nøtteblanding på pose kan selvsagt også brukes.



Her hadde jeg sjansen til å bruke opp nøttene fra jul




Kommentarer

  1. haha mener du at du stod og åpnet opp alle nøttene? Må brukt lit tid på dette ;) Ser veldig godt ut da :D
    Kommer å spiser brunch hos deg til helgen assa :P

    SvarSlett
  2. seff ;)
    neida de ligger fortsatt i bollen. de mandlene er jo umulig å få has på. tror du det ble noe igjen du eller? hehe.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar