Litt dårlig på skillet mellom hverdag og helg her i det siste, på bekostning av helgen. Fortsatt dårlig på å planlegge handlingen. Dessuten ingen unnskyldning da vi har flust av søndagsåpne butikker i nærområdet. Selv om de kanskje ikke selger de mest eksklusive råvarene, kunne jeg nok klart bedre enn dette. Fløte gjør det jo litt helgeaktig da. Bedre lykke neste uke :)
2 ss olje (raps)
2 løk i båter
2 løk i båter
3 fedd hvitløk
400 g svinekjøttdeig
2 dl matfløte
2 ss soyasaus
1 ss søt soyasaus
½ ts salt
Pepper
½ ts chilliflakes
½ pk cherrytomater
Sitronpepper eller litt sitronsaft
Sitronpepper eller litt sitronsaft
Varm opp noen ss olje og stek løken gyllen og myk. Ha oppi kjøttdeigen og knust hvitløk.
Stekes igjennom. Spinaten has i, og smelter av varmen. så er det på tide med krydder, sauser og fløte.
Kok alt noen minutter, og hiv i tomatene (og evnt sitronsaft på slutten).
Kommentarer
Legg inn en kommentar