kylling i det grønne



Grønn mat i dag også… Ikke som i kjøttfri mandag, men fargen på den. Skyldes ikke spinat i dag, men pesto. Var kanskje ikke så ulikt gårsdagens ellers heller. Hadde i alle fall en skvett fløte i idag også. Og hvitløk. Tror det blir noe rødt i morgen…

Ikke at det var noe å si på smaken altså.

Dette hadde jeg:

1 purre
3 fedd hvitløk
2 kyllingfileter
Sitronpepper
Pepper
½ dåse bortelagd pesto
½ pakke matfløte
1 øse pastavann
Fersk spaghetti
Salt.
Parmesan på toppen

Sett på pastavann, godt med salt i.


Stek strimlet purre, hakket hvitløk og kyllingbiter i litt olje i pannen. Trenger ikke bli brunt. Krydre med pepper/sitronpepper, og ha oppi pesto, fløten og øsen med pastavann. Putre mens pastaen koker ferdig.


Sil vannet fra spaghettien og hiv den i pannen og bland godt. Server med et dryss maldonsalt, pepper og parmesan. Gjerne noen tomater til for farge og smak.





Kommentarer

  1. Hei.
    Dette var en kjempegod og enkel rett. Vi har nå funnet ut av barna våre liker purre - for den er jo godt gjemt i pestoen. De har også omdøpt retten til Grønn pasta:)
    Hilsen ny leser av den fine bloggen din.

    SvarSlett
  2. Så bra. Det var koselig å høre :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar