Grønn mat i dag også… Ikke som i kjøttfri mandag, men fargen
på den. Skyldes ikke spinat i dag, men pesto. Var kanskje ikke så ulikt gårsdagens
ellers heller. Hadde i alle fall en skvett fløte i idag også. Og hvitløk. Tror det
blir noe rødt i morgen…
Ikke at det var noe å si på smaken altså.
1 purre
3 fedd hvitløk
2 kyllingfileter
Sitronpepper
Pepper
½ pakke matfløte
1 øse pastavann
Fersk spaghetti
Salt.
Parmesan på toppen
Sett på pastavann, godt med salt i.
Stek strimlet purre, hakket hvitløk og kyllingbiter i litt
olje i pannen. Trenger ikke bli brunt. Krydre med pepper/sitronpepper, og ha
oppi pesto, fløten og øsen med pastavann. Putre mens pastaen koker ferdig.
Sil vannet fra spaghettien og hiv den i pannen og bland godt. Server med et dryss maldonsalt, pepper og parmesan. Gjerne noen tomater til for farge og smak.
Hei.
SvarSlettDette var en kjempegod og enkel rett. Vi har nå funnet ut av barna våre liker purre - for den er jo godt gjemt i pestoen. De har også omdøpt retten til Grønn pasta:)
Hilsen ny leser av den fine bloggen din.
Så bra. Det var koselig å høre :)
SvarSlett