Siden jeg ikke helst ikke vil kaste noe, måtte jeg bruke opp
tomatsupperestene, og hadde ikke lyst på suppe igjen allerede. Spaghetti blir
aldri feil, og resten av ingrediensene sa seg selv etter innholdet i
kjøleskapet. Ganske klassisk variant, dog med svin, ble dette.
4-5 dl rester hjemmelaget tomatsuppe, eller knuste
tomater (boks)
2 ss olivenlje
1 løk
2-3 fedd hvitløk
2 gulrøtter, revet
2 ss tomatpure
1 rød paprika, hakket
Svinekjøttdeig
Buljongterning
Vann, jeg trengte ca 2 dl
Vann, jeg trengte ca 2 dl
1 ss balsamico
1 ts oregano
1 ts timian .
1 ts timian .
1 ts peppermiks
1 ss Worchestersauce
1 ss Worchestersauce
Salt/sellerisalt
Hakket løk stekes mykt i olivenolje i egnet
gryte/panne. Så kommer revet gulrot, hvitløk og paprika i, før kjøtt og tomatpure. Stekes
videre til kjøttet er gjennomstekt og hakket opp.
Ha så i en dæsj balsamico, suppen, buljong og krydderet. La det
putre i minimum en halvtimes tid. Ha i Worchestersauce evnt i sellerisaltsalt.
Kommentarer
Legg inn en kommentar