spaghettikjøttsaus



Siden jeg ikke helst ikke vil kaste noe, måtte jeg bruke opp tomatsupperestene, og hadde ikke lyst på suppe igjen allerede. Spaghetti blir aldri feil, og resten av ingrediensene sa seg selv etter innholdet i kjøleskapet. Ganske klassisk variant, dog med svin, ble dette.

4-5 dl rester hjemmelaget tomatsuppe, eller knuste tomater (boks)
2 ss olivenlje
1 løk
2-3 fedd hvitløk
2 gulrøtter, revet
2 ss tomatpure
1 rød paprika, hakket
Svinekjøttdeig
Buljongterning
Vann, jeg trengte ca 2 dl
1 ss balsamico
3 laurbærblad
1 ts oregano
1 ts timian .
1 ts peppermiks
1 ss Worchestersauce
Salt/sellerisalt

Hakket løk stekes mykt i olivenolje i egnet gryte/panne. Så kommer revet gulrot, hvitløk og paprika i, før kjøtt og tomatpure. Stekes videre til kjøttet er gjennomstekt og hakket opp.
Ha så i en dæsj balsamico, suppen, buljong  og krydderet. La det putre i minimum en halvtimes tid. Ha i Worchestersauce evnt i sellerisaltsalt. 







Valgfri pasta til. Gjerne fullkorn.Og revet ost.

Kommentarer