Har vært litt husmor idag og reddet et brød fra den sikre død. Ikke alltid man rekker å spise opp brødet (eller denne gang ble det gjenglemt i en hylle...), og føles det mye bedre å få brukt det til noe enn å kaste det i søpla. Bruker egentlig ganske mye brødrasp (det var det det het ja..), så da blir det jo økonomisk også. Ikke verst bare det.
Ønsket mengde brød/loff i skiver.
Ovnen på 75 grader. En times tid. Med min tålmodighet måtte
jeg kjøre på med varmluft en stund, men da er det viktig å passe på. Har alltid
pleid å tørke i romtemperatur, men med ny mygg i hus går ikke dette, da brødet
blir sporet opp og stjålet.
Når det er blitt skikkelig tørt, knuses det (for hånd/i
foodprosessor/blender eller lignende) og has på tett glass eller i pose.
Artig å se at du bruker ordet "griljermel" - var i butikken forleden og spurte etter det, den unge mannen visste ikke hva det var..! Idun
SvarSlett