Har fått dilla på Vietnamaktige smaker. Denne ble skikkelig digg og rasende billig, med strimler til 17 kroner for en pakke. Fin måte å få brukt opp grønnsaker på også. Hva som helst kan jo brukes her. Broccoli, gulrot, løk og paprika er jo grisebillig og passer udmerket. Idag ble det sukkererter i stedet for gulrot, da det hastet mer å få brukt dem.
Olje
Sukkererter
Broccoli
Paprika rød/grønn
1 rød chilli
Ingefær
1 liten rødløk i tynne båter
2 toppede ss brunt sukker
1 ss eddik
2 ss fishsauce
2 ss soyasaus
1 ts sesamolje
(1 ts maizenna)
Cashewnøtter om man har
Cashewnøtter om man har
Servers med ris
Rør sammen sukker, eddik og sausene (og sesamolje).
Rens og del opp grønnsakene etter ønske.
Sett på ris.
Stek kjøttet i 2 omganger og legg det i en gryte eller
lignende. Hell over sauseblandingen og kok opp. Stek grønnsakene, inkl hvitløk
og ingefær, salte og pepre, og bland ned i kjøttet før servering. Ha i
maizennajevning om det blir for tynt. Kok opp.
Kommentarer
Legg inn en kommentar