resteeggepanne



Litt mislykket eggknekking i det siste har gitt en del eggehviter/egg til overs. Søndagsmorgen og egg er jo tradisjon, så da ble det en enkel eggepanne med andre rester fra kjølen. Alle typer grønnsaker kan brukes og mange typer kjøtt/pølserester. Om man i tillegg har ris/potet/pastarester blir den fort en middagsrett.

Røkt skinke fra påske
2 vårløk
1 liten løk
½ paprika
Hjertesalat
Buljongterning/pulver
½ boks Cottage cheese
2 eggehviter
2 egg
Salt
Pepper
Paprikapulver
Gressløk
Litt feta

Skjær grønnsakene i biter og stek i litt olje (fra fetaen). 

Ha oppi strimlet skinke og krydre med buljong (halv, hakket terning), 
salt, pepper, paprika og annet etter ønske.

Pisk sammen egg og cottage cheese, salt og pepper også her.

Hell eggemassen over fyllet i stekepannen, 
klipp over gressløk og legg på fetaost om man har.

Stekes til eggemassen har stivnet. 
Jeg liker å ha lokk på pannen, så går det mye fortere.



Kommentarer