Her jukser vi litt og bruker både hoisin- og
teriyakisaus fra flask og.gresk dressingmiks.
2-3 ss teriyakisaus
2-3 ss hoisin
sauce, eller dobbel mengde av en av dem
2 ss fishsauce
1 ss brunt
sukker
1 ss hot
chilisauce
2 fedd hvitløk
Ingefær
1 chilli
2 ss sesamfrø
2 ss olje
- -
Rømme
Gresk miks
Bland gresk dipmiks med rømme og sett det kaldt. Serveres ved siden av kyllingen.
Bland gresk dipmiks med rømme og sett det kaldt. Serveres ved siden av kyllingen.
Hakke hvitløk, ingefær og chilli (med frø).
Frese det i olje.
Kyllingfiletene deles i passe biter og has i gryta.
La det steke litt og ha i fiskesausen.
Tilsett teriyaki/hoisinsaus og brunt sukker, kok dette noen minutter.
Ta ut kjøttet og kok inn sausen til sirup, og ha kyllingen tilbake i gryta.
Idag ble disse servert til, men ris og/eller salat passer også bra.
Hadde jo vært fabelaktig å ha hakket koriander på topp, men det visner gjerne før jeg får kjøpt det, så tør ikke ha det liggende så ofte.
Kommentarer
Legg inn en kommentar