Gjort på 10 minutter om man har nudler eller ferdigkokt ris til. Jeg pleier å koke masse når jeg først lager ris og fryse det ned, så er det bare å ta ut ønsket mengde og putte i mikroen. Kjekt også å ha for å koste sammen til f.eks "flied lice" og andre panneretter.
2 store kyllingfileter
1 fedd hvitløk eller mer
1 ss olje
2 ss pad thai sauce
2 ss brunt sukker
1 ss hvit eddik
1 ss ketjap manis
1 ss hoisin sauce
1 ss fish sauce
1 ts hot chilli sauce eller mer
Kyllingfileter i terninger brunes i olje i 2 omganger. Ha dem i en vid gryte eller stor stekepanne sammen med resten av ingrediensene og kok noen minutter. Fisk opp kjøttet, og kok inn sausen til tjukk sirup. Ha dette over kjøttet, og server.
Kokt ris eller nudler til, og rå eller stekte grønnsaker.
Gikk så fort å lage at jeg ikke engang rakk ta bilder underveis. Men et bilde fra benkerotet i forkant kan jeg skilte med.
Kommentarer
Legg inn en kommentar