Mer et tips enn en oppskrift. Å piffe opp butikkgrillede lår. De er jo ofte mer enn salte nok, så andre ting bør tilføres. Potetbåter, tzatziki og tomatsalat til.
4-5 grillede kyllinglår (de fra Bunnpris til bunnpris er faktisk ok, ikke så sinnsykt salte)
Paprikapulver
Løkpulver
Peppermiks (u/salt)
2-3 ss Ketjap Manis
2 ss (oliven-)olje
4 store poteter
1 ts sennepsfrø
1 ts nigellafrø
1 ts kumminfrø
1/2 ts salt
3 tomater
1/2 snackpaprika
1/2 løk
Balsamico
Olje
Maldonsalt
Pepper
Sett ovnen på 225 grader.
Vask potetene og skjær i båter. Ha dem over i en ildfast form. Hell over olje, frø og salt og stek i ca 40 minutter. Vend på potene et par ganger underveis. Når det er 20 min igjen av steketiden settes kyllingen inn, pudret med krydder og overøst med Ketjap Manis.
Tomat, paprika og løk renses og skjæres i tynne skiver. Strø på salt og pepper, balsamico og olje.
Kommentarer
Legg inn en kommentar