couscous- og tunfisksalat



En liten sommer-/ lunsjrett. Nok en gang fysen, men uten helgehandling denne uken er det dårlig stilt med godsaker. Dette var iallefall gjort på 7 minutter, og med råvarer iallefall jeg alltid har i hus. Kan selvsagt "bygges ut" med festligere ingredienser. Oliven og kokt egg hadde eksempelvis ikke vært så dumt på. Noe jeg vanligvis har i skapene..

1 ½ dl couscous
1 klype maldonsalt
1 ½ dl erter
2 dl kokende vann
1 boks tunfisk (i vann)
½ løk
1 tomat
½ sitron, saften
1 ss honning
1 knust hvitløksfedd
1 ss olje +
Pepper
Salt
Timian eller andre friske urter

Ha couscous, (frosne) erter og salt i en stor skål, hell over kokende vann. Sett på et lokk eller en tallerken og la det stå i 5 minutter.

I mellomtiden hakkes løk og tomat

og dressingen blandes.

Ha alt sammen i en større bolle og bland godt. 

Topp med hakkede urter.

Kommentarer