Frosne fiskepinner fra butikken inneholder knapt fisk og har ikke vært i bruk hos oss siden sønnen i huset var mindre. Selv har jeg aldri vært særlig begeistret for disse pinnene, blir for mye fett og lite innmat. Likevel fikk jeg lyst å prøve å lage dette selv, og sånn gikk det:
Salt
Saft av ½ sitron
3-4 ss hvetemel
2-3 ts paprikapulver
2 egg
4-5 ss strøkavring
2-3 ts sitronpepper
Hakket persille
3 ss olje
1 ss smør
Finn frem 3 tallerkene og ha mel og paprikapulver i én,
2 sammenpiskede egg i den neste
2 sammenpiskede egg i den neste
og karving med sitronpepper og hakket persille i
den siste.
Ha en fiskebit av gangen først i melblandingen,
så i pisket egg, og
deretter over i kavring tilsatt
sitronpepper og hakket persille.
Pass på at alle sider blir dekket i alle
operasjonene.
Sweet chilisauce, tzatziki, ovnsbakte potet/søtpotbåter og broccoli
hadde vi til i dag.
- Og det smakte aldeles fortreffelig.
- Og det smakte aldeles fortreffelig.
Kommentarer
Legg inn en kommentar