Litt usikker på om det er vår eller sommer, men definitivt
vårtemperatur selv om vi sier juni. Litt sommerlig og frisk smak ble det i alle fall med sitron og urter på denne retten, selv om grønnsakene kanskje er mer vår.
2 ss smør
2-3 vårløk
2 fedd hvitløk
½ bunt asparges
1 sitron
Maldonsalt
Pepper
Timian
Basilikum
1 neve erter (bruker frosne)
Tin fisk (legg posene
i kaldt vann, så går det kjapt).
Del hver fiskebit i tre biter og ha salt og pepper på dem. Ha resten av smøret i pannen og stek fiskebitene i ca 5 minutter (til de knapt er stekt igjennom).
Ha grønnsakene og hakkede urter tilbake i pannen og varm kjapt opp. Smak til med sitronsaft, pepper og salt.
1 dl mager kesam
2 ss pesto (smak til mengde)
Bland kesam og pesto i en skål.
Ris, byggris, quinoa eller potetmos til.
Ris, byggris, quinoa eller potetmos til.
Kommentarer
Legg inn en kommentar