rød curry & pumpa - dagens tips



En halvfabrikata som faktisk er ganske god er Icas "Rød curry med pumpa". Den er klar til bruk, men jeg bruker å ha ekstra grønnsaker i + lime og fish sauce. Kan selvsagt brukes som ren vegetarrett, eller med laks/torsk/tunfisk/fiskeboller i. Om man bruker kyllingfilet, må det trekke et par minutter til. Noe annet jeg endelig fant her i landet var fryst bladspinat. Har etterlyst det i åresvis. Kommer i 250 g pakke, men er lett å "hakke" løs det man trenger om man ikke vil bruke alt på en gang.. Middagen min idag involverte begge de nevnte. 


1 boks Thai grytebase
1/2 pose Thai grønnsaksblanding, eller andre grønnsaker
1/2 pakke bladspinat (frisk eller fryst)
10-12 scampi, kyllingfilet eller annet etter ønske.
1 lime
1 ss fish sauce


Legg scampiene i kaldt vann for tining og fjern så skall (og evnt streng). 

Kok opp bokseinnholdet. Ha i grønnsakene. Om man bruker friske må de stekes i litt olje før boksen helles over. Koke et par minutter.

Ha i scampi og la det trekke et par minutter, til de skifter farge. Skvis over lime og tilsett fiskesausen.

Server med ris eller risnudler.

Kommentarer