Litt kjøttsulten i dag. Er noen uker siden siste kjøttmiddag
(ja, jeg vet at fisk er kjøtt...blablabla…). Blir ofte fristet av billige strimlete
svineslintrer. Glemmer fra gang til gang at de sjelden er særlig noe stas. Blir
så fryktelig fort for mye stekt og dermed seige. Noe helt annet er når man
skjærer sine egne av renskåret kjøtt. Det gjorde jeg ikke i dag… Smaken var det ikke noe å si på heldigvis.
2 ss soyasaus
2 ss eddik (vanlig hvit)
2 ss brunt
sukker
2 ts hot
chilisauce (sriracha)
300 g svinestrimler
1 ss sesamolje
1 ss solsikke olje e.l
½-1 paprika
1 liten løk
2 vårløk
1 neve sukkererter (ca
½ pakke)
3 fedd hvitløk
1 ss olje
Bland kjøttet med sesamolje og solsikkeolje og sett til side.
Kjøttet stekes kjapt i pannen og hell sausen over. Bland grønnsakene nedi og kok et minutt. Ta opp kjøtt og
grønnsaken og kok inn sausen før alt kommer i retur.
Bland godt og server. Ha
gjerne hakket koriander over. Ris eller risnudler passer fint til.
Kommentarer
Legg inn en kommentar