eggelunsj



En kjapp liten sommerlig lunsj. Ferdig på fem minutter. Sulten kommer innimellom plutselig her, og da haster det litt.. Fikk brukt opp et par rester av krem- og smøreost her, i tillegg til en nesten pelsfri spekeskinkerest. Er litt i tøm-kjølekap-modus nå før jeg går ut i ferie.


3 egg
1 klatt smør (kan utelates)
Tilsvarende 3 ss med smøreost (jeg hadde litt med gressløk og litt urteost)
Pepper
Spinat (fryst bladspinat er supert)
1 tomat
Evnt litt maldonsalt

Fjern frø og stilk fra tomaten og skjær i terninger. Strimle spekeskinken.

Ha alt utenom skinke og tomat  i en liten panne/gryte med slippbelegg og rør sammen. 

Sett på platen på ca halv styrke og vend litt på blandingen når det begynner å stivne, 
som med vanlig eggerøre. 

Ha over på et fat med skinke og tomat (strødd over).

Kommentarer