Hjem fra ferie til tomt kjøleskap. Hadde heldigvis kjøttdeig på frys, ferdigstekt sogar. Godt med vanlig spaghetti etter så mye grilling. Med diverse andre smårester fra hytta ble det et eminent måltid. Mistenker at deigen var av lam, men godt var det iallefall (eller kanskje nettopp derfor).
3 fedd hvitløk, hakket
1 ss olivenolje
Noen stilker timian (plukkes ut før servering) eller 1 ts tørket
400 g kjøttdeig (lam eller okse)
100 g tomatpure
1 buljongterning (okse)
1 dl rødvin
1 tomat i små terninger
2-3 dl vann
0,5 dl melk
Pepper
Basilikum
Persille
Løk og hvitløk stekes i olje før kjøttdeigen kommer i. Stek videre til den er gjennomstekt, min var allerede stekt, så da slapp jeg det. Ha tomatpureen oppi og fres noen minutter.
Pepre og ha oppi hakkede urter.
Serveres med spaghetti og parmesan.
Kommentarer
Legg inn en kommentar