Ferske tortellini med spinat- og ricottafyll er ikke så ofte jeg kommer over, så måtte snappe det med meg da jeg fant det i butikken. Akkurat her synes jeg de tørre variantene aldri blir noe bra. Tortellini er best servert i all enkelhet, som med tomatsaus.
2 ss olivenolje
3 hvitløksfedd
1 boks tomater, gjerne cherrytomater
1/2 grønnsaksbuljongterning
1 ts tørket oregano
1 ts basilikum (hadde dessverre kun tørket idag)
Pepper
1 ss balsamico/rødvin/Worcherstershire sauce
1 klype sukker
Hakket persille
Timian
Parmesan
1 ts basilikum (hadde dessverre kun tørket idag)
Pepper
1 ss balsamico/rødvin/Worcherstershire sauce
1 klype sukker
Hakket persille
Timian
Kok opp vann til pasta, og ha i salt når det koker (1 ts salt pr liter vann).
Jeg venter med å koke pastaen til sausen er klar.
Fres hakket hvitløk i oljen i en gryte.
Ha i tørkede urter, tomater, vin/balsamico og buljongterning.
La det koke 15-30 minutter. Ha litt vann i om den blir for tykk.
Noen drag med pepperkverna må også til.
Smak til med sukker og ha oppi de friske urtene.
Kommentarer
Legg inn en kommentar