Da fikk jeg brukt opp de siste kjøleskapsrestene med hjelp av litt pasta og boksemat. Nå kan vi reise på ferie uten å risikere å støte på skumle saker når vi kommer hjem. Smakfull middag (og brunsj imorgen) ble det også.
Noen never fullkornmakaroni
Salatblanding
1 tomat i biter
1/2 løk i tynne skiver
1/2 boks kidneybønner (resten frøs jeg ned)
1 tunfiskboks
Oliven
Marinerte hvitløksfedd
Hadde lyst på noen osteterninger oppi, men da hadde jeg måttet åpne ny pakke.
Dessuten hadde vi en skvett rømme og yoghurt igjen, som ble en super dressing:
Til sammen ca 1,5 dl rømme/yoghurt
2 fedd hvitløk (her brukte jeg hvitløkspresse)
Salt og pepper
2 ts ketjap manis (eller litt sukker)
2 ts sriracha
Kok pastaen i godt saltet vann og skyll med kaldt vann.
Skyll bønnene.
Ellers var det bare å blande og dandere i serveringsbollen.
Dressingen hadde vi på si.
Kommentarer
Legg inn en kommentar