Det sto egentlig egg og bacon på frokostplanen idag, så var i full gang med baconstekingen da jeg fant ut at jeg slett ikke hadde lyst på akkurat det. Dermed endte litt løk, kokt ris (leftovers fra frysen), cherrytomater, krydder og urter i pannen sammen med en del av baconet. Da dette hadde frest en stund slang jeg oppi et egg og rørte det inn. En slags "flied lice" altså, men med vestlig vri.
Til en sulten person:
Noen baconskiver klippet i 3
1 ts olje
1/2 løk
1 neve cherrytomater
Passe mengde kokt ris
Urter (f.eks persille, basilikum, gressløk)
1 egg
Salt, pepper, løkpulver
Stek bacon i litt olje, ha så i løk og tomater.
La dette frese noen minutter til løken er stekt.
Ha oppi ris og urter.
Krydre og stek ytterligere noen minutter.
Klekk oppi egget og rør det inn.
Så var det ferdig. Vel bekomme!
Kommentarer
Legg inn en kommentar