ris i kikerten



Når jeg er alene hjemme og ikke gidder lage middag blir det ofte noe linse/kikertsalat-ish. Har gjerne et lager av sånt stående i skapet. Middag på null komma niks. Trenger ikke så mye annet enn dressing på, alt utover det blir et pluss. Idag ble det både tomater, feta og mere til.

1 boks/pakke kikerter
1/2 rød paprika
1/4 løk
6-7 cherrytomater
4-5 ss kokt ris
2 ss fetaterninger
2 ss oliven
2 ss marinerte hvitløksfedd
2 ss olje (jeg brukte fra fetaen)
1-2 ss balsamico
1 ts sennep
1 hvitløksfedd
1 klype maldonsalt
Pepper

Skyll kikertene, del opp paprika og hakk løk. Cherrytomatene deles i to. 


Ha dette sammen med ris, feta, oliven og de marinerte feddene. Det andre hvitløksfeddet presser jeg og har oppi bollen og har i olje, eddik, sennep salt og pepper. 

Bland det hele godt sammen. Evnt kan man røre sammen dressingen i serveringsbollen før man har kikertene og det andre oppi.

Kommentarer