En ny variant av denne superenkle og gode 70-tallsfavoritten. Sto mellom kokosmelk og rømme da det var tomt for melk. Valget var ganske selvsagt. For å komplementere kokosmelken hadde jeg også litt thai currypasta i. Denne gangen var det en halvtint seiblokk som havnet i sausen. Det ble knallgodt, men litt mindre barnevennlig enn originalen.
1 eple
1 liten boks tomatpuré (140 g)
1- 2 toppet ts rød thai currypaste
1 boks kokosmelk
En klype flaksalt
Litt sort pepper
600 g seifilet
1/2 ts salt
Noen dryss sitronpepper
Smør til formen
Sett ovnen på 225 grader.
Riv løken og eplet grovt (eplet deler jeg i to og fjerner kjernehus, så er det bare å rive det "innenfra" så skallet blir igjen). Bland med tomatpuré, currypasta, kokosmelk, flaksalt og pepper.
Hvor kommer kokosmelka inn i bildet her? Når du lager sausen? :)
SvarSlettJa. Takk, rettet opp nå:)
SlettmaufecOyssu-Arlington Michelle Lee https://wakelet.com/wake/ZHl0CZ6OYV4RjFlpiQcOM
SvarSlettberbtebure