1 kg kål
1-2 ss hel sort pepper
1-2 ts salt
2 dl vann
Legg gryten i vann minimum en halv time (lenger om den er ny, lurt å lese bruksanvisningen om man er usikker).
Tørk av kjøttet og del i mindre stykker om det trengs, ca 6x6 cm.
Legg et lag kjøtt i gryten, med den feteste delen ned. Strø på litt salt og pepperkorn. Legg på et lag kål, og ha litt salt og pepper her også.
Gjenta med et lag til med kjøtt og kål. Hell over vannet og sett på lokket. Sett gryten inn i kald ovn, skru den på 200 grader og la den stå i 2 1/2 til 3 timer.
Gjenta med et lag til med kjøtt og kål. Hell over vannet og sett på lokket. Sett gryten inn i kald ovn, skru den på 200 grader og la den stå i 2 1/2 til 3 timer.
Kommentarer
Legg inn en kommentar