2 dl kokt ris (jeg pleier ha ferdigkokt i fryseren)
1 pk crabsticks eller tilsvarende mengde reker (ca 1/2 kg med skall)
3/4 løk
1 sjalottlauk
3 fedd hvitløk
1/2 fennikel
1/4 gul paprika
1/3 pakke frossengrønt (dagens var med broccoli, erter og sukkererter)
Noen dryss chiliflak
1 lime
1 ts sesamolje
1 ss nam pla, fiskesaus
Salt og pepper
Til servering:
Limebåter
Ketjap manis
Brun skivet løk i olje, ha oppi snittet fennikel, hakket hvitløk og paprika i biter. Skru ned varmen litt og fres det videre til det mykner. Ha oppi frossengrønt, kokt ris og chiliflak. Dette skal så bli skikkelig varmt.
Skjær de tinte crabsticksene i to og ha dem i pannen og la de bli gjennomvarme. Bland inn limejuice, sesamolje og nam pla. Noen klyper flaksalt og nykvernet pepper må til. Server med limebåter og ketjap manis.
Kommentarer
Legg inn en kommentar