karritunfiskrøre



En deilig lunsjsalat til brødskiven eller lefserullen. Smaksrik og kjapp å slenge sammen. Idag ble den middagen, med en brødleiv ved siden av.


1 boks tunfisk i vann
1/4-1/2 rødløk
1/4 rød paprika
1 ts karri
1 dl majones, eller mer til passende konsistens
2 store ss yoghurt naturell
6-7 dråper tabasco
1/2- 1 ts worchestershire sauce
1/2 lime, saften
1 klype flaksalt
Pepper
-
2 hardkokte egg
4-5 cherrytomater


Hell vannet fra tunfisken og ha den i en stor skål. Hakk løk og paprika litt smått. Ha dette over tunfisken. Ha på karri og limejuice. 


Bland inn det resterende. Smak til. Server med egg og tomater. Pynt gjerne med salatblader eller annet grønt. 

Klines gjerne mellom et par skiver brød til sandwich eller rulles inn i tacolefser akkompagnert med ytterlig grønt.

Kommentarer