Nok en variant av "eple- & tomatfisk". Denne gang med mangochutney i mangel av epler. Da måtte det selvsagt bli en indiskinspirert vri. Det var ingen dårlig vri, men blir mulig den siste i rekken. Iallefall den siste på en stund...
1 rød løk
3 ss mangochutney
1 toppet ts chilipaste
1 toppet ts "minced koriander" (på glass)
1 ts garam masala
1/2 ts salt
Pepper
2 dl matfløte
1 dl melk
400 g torsk eller sei i blokk (fryst)
1 pakke eller boks kokte linser
Salt, pepper
Litt olje til formen
Løk- og paprikaringer til "pynt"
Sett ovnen på 200 grader.
Del den frosne fiskeblokken i 6 biter. Smør en ildfast form og legg fisken i. Strø på litt salt og pepper. Skyll linsene og legg dem mellom fiskebitene.
Ha tomatpure, chutney, pastaer og krydder i en bolle.
Riv løken på et rivjern (grove siden) og ha det i blandingen.
Spe ut med fløtemelk. Hell denne sausen over fisken og linsene.
Legg over løk/paprikaringene og stek i ca 40 minutter.
Server med kokt ris, rømme/yoghurt, mangochutney, limepickle og gjerne en grønn salat.
Kommentarer
Legg inn en kommentar