omelett på grønne tacorester



Da ble restene etter kveldstacoen rettferdig fordelt. Grønnsakene til mor i denne omeletten, og kjøtt, bønner, mais og ost til sønnens gratinerte tacorester. Har med hell stekt salatrester tidligere og tenkte det også ville bli bra som omelettfyll. Om man kjenner behov for kjøtt er det ingenting i veien for å slenge oppi litt skinke eller salami.

1 ss olje
1 skål med smått oppskåret isbergsalat, rødløk, paprika og tomat
Flaksalt
Pepper
Oregano (ca en klype)
1 ts worchestershire sauce
1 hvitløksfedd, knust
Noen jalapenos
1 ss smør
2 egg
Salt/pepper
2 ss vann
Noen osteskiver


Stek grønnsakene i olje (bruk en liten stekepanne) på sterk varme til de er møre. Smak til med oregano, salt, pepper, hvitløk og worchestershire sauce. 

Tilsett jalapenosene og fres videre til all væske er borte. Ha dette over i en skål. 

Tørk av pannen og fres opp smøret (middels varme). Eggene piskes med vann, salt og pepper og helles i pannen. 


Ha så over grønnsaksfreset og osteskivene. Sett på lokk og stek til eggemassen er stivnet og osten smeltet. 

Voilà!


Kommentarer