Rester av kokte poteter får jeg sjelden brukt opp i tide. Pleier koke ekstra for å ha i bakhånd når det skal gå kjapt, men så glemmer jeg bruke dem. Fant et par i kjøleskapet nå, som fortsatt var fine. Siden jeg for tiden tærer på forrådet ble de grunnlaget i dagens brunsj.
2-3 kokte poteter
1 liten løk
1 sjalottløk
1 ts olje
4 skiver salami
3 egg
3 ss vann
Flaksalt
Pepper
1 tomat
Gressløk
Skjær poteter og løk i skiver og stek dette i olje på middels varme til de får fin farge og løken blir myk. Dette kan ta litt tid. Ha på litt salt og pepper.
Del salamiskivene i mindre biter og ha dette også i pannen. La dette steke sammen et par minutter. Legg på tomat i skiver.
Pisk sammen egg, vann, en klype salt og litt pepper, og hell dette over. La dette stå på svak varme (gjerne med lokk) til eggene har stivnet. Litt hakket gressløk på toppen for farve og smak.
Skjær poteter og løk i skiver og stek dette i olje på middels varme til de får fin farge og løken blir myk. Dette kan ta litt tid. Ha på litt salt og pepper.
Del salamiskivene i mindre biter og ha dette også i pannen. La dette steke sammen et par minutter. Legg på tomat i skiver.
Pisk sammen egg, vann, en klype salt og litt pepper, og hell dette over. La dette stå på svak varme (gjerne med lokk) til eggene har stivnet. Litt hakket gressløk på toppen for farve og smak.
Kommentarer
Legg inn en kommentar