En variant i carbonaraspekteret. Særlig populær blant den unge. Om man har bedre/grovere pølser er jo det bare et pluss. Det samme om osten er av den lagrede sorten. Salat må til for å friske opp litt.
1 pk bacon
3 kyllinggrillpølser
Litt olje
2 fedd hvitløk
3 egg
1,5 dl fløtemelk
50-100 g ost, revet eller i terninger
1/2 grønnsaksbuljongterning
Sort pepper
(Hakket persille)
Parmesan
Klipp opp bacon og pølser og stek i oljen på lav til middels varme til den blir gylden. Ha oppi hvitløk og ta pannen av varmen om du ikke har planlagt så godt at spaghettien allerede er på kok, salaten laget og osten revet.
Pisk sammen egg, pepper, fløtemelk og hakket buljongterning. Tilsett så osten.
Når alt er klart freses bacon/pølser opp, ha over avrent pasta, bland, hell i eggeblandingen, bland godt mens det stivner. Litt mer pepper er sjelden feil. Har man persille er det tid for den nå.
Server med revet parmesan, pepper og nevnte salat.
Kommentarer
Legg inn en kommentar