2 fedd hvitløk i skiver
1 gulrot i strimler
1/2 fennikel i tynne skiver
Flaksalt
Pepper
150 g spinat
1 pk kokte linserFlaksalt
Pepper
5 cherrytomater delt i to
1 lime
1-2 ss soyasaus
-
1 bit torskerygg
8 scampi1 lime
1-2 ss soyasaus
-
Narurell yoghurt
Chilisaus (sriracha)
Fisk og scampi tines i kaldt vann. Skrell scampiene (og fjern de sorte strengen om ikke det er gjort). skjær torsken i 2x2 cm terninger.
Tilsett spinat og linser og la det hele få et par minutter til, så det blir skikkelig varmt. Smak til med salt og pepper, og ha på soyasaus.
Fordel fisk, scampi og cherrytomater oppå dette, og skvis lime over. Her treng også litt salt og pepper. Sett på lokk og la det trekke på svak varme i 2-3 minutter.
Server med yoghurt og chilisaus. Det ble nok til både middag og lunsj imorgen. Da spiser jeg det kaldt.
Chilisaus (sriracha)
Fisk og scampi tines i kaldt vann. Skrell scampiene (og fjern de sorte strengen om ikke det er gjort). skjær torsken i 2x2 cm terninger.
Vask spinaten, forbered grønnsakene og hell av kokekraften fra linsene.
Fres løk, hvitløk, gulrot og fennikel i litt olje til det mykner.
Tilsett spinat og linser og la det hele få et par minutter til, så det blir skikkelig varmt. Smak til med salt og pepper, og ha på soyasaus.
Fordel fisk, scampi og cherrytomater oppå dette, og skvis lime over. Her treng også litt salt og pepper. Sett på lokk og la det trekke på svak varme i 2-3 minutter.
Server med yoghurt og chilisaus. Det ble nok til både middag og lunsj imorgen. Da spiser jeg det kaldt.
Kommentarer
Legg inn en kommentar