1 laksefilet (fersk eller tint) i terninger
8-10 scampi, rå, uten skall (lett å pille av)
1 ss olje
2 mindre løk i strimler/tynne båter
1 gulrot i tynne staver
1 rød paprika i strimler
2 fedd hvitløk, hakket
1 dryss chiliflak
3 ss hoisin saus
1 dl matfløte
1 dl vann
1 ss fish sauce
1 ss eddik
Limebåter til servering
Grønnsakene deles opp i nogenlunde ens biter og stekes med chiliflak i oljen til de myknet litt. Tilsett hvitløken etterhvert.
Fordel sjømaten over og sett på lokk. Trekk pannen av platen og la det stå et par minutter til fisk og scampi skifter farge.
Serverte dette med quinoa. Jeg tok en blanding av hvite og røde, ikke for annen grunn enn at det var lite igjen av den ene.
Dette ble mat for 2 personer.
Kommentarer
Legg inn en kommentar