1 rød paprika
1 medium løk
2 sjalottlauk
1 ss olje
1/2 buljongterning (grønnsaks- eller kylling-)
2 fedd hvitløk, hakket
1 ts sukker
1/2 dl vann
1 boks hele tomater
1 liten skvett rødvin
Pepper
2 store ss rød pesto
Ca. 1/2 bunt basilikum
2 ss kesam
200 g gnocchi
Løk og paprika skjæres i ønsket fasong og stekes i oljen til de får litt farge. Tilsett hakket buljong, hvitløk og sukkeret. Fres videre noen minutter.
Ha så i vann,vin, tomater og noen runder med pepperkvernen og la dette putre så lenge du har tid (imens settes pastavannet på, og pastaen kokes). Alt over 20 minutter er fint. Tilsett evt. mer vann om det blir for tørt. Rør inn tomatpestoen, den kan gjerne koke med en stund.
Ved servering røres kesam og hakket basilikum inn, sammen med den kokte gnocchien.
Server med parmesan og gjerne mer pepper
Kommentarer
Legg inn en kommentar