En superkjapp og god hverdagsgryte av hovedsaklig svinedeig og løk, servert med potetmos (eller ris). Fant ut etterpå at det sikkert også hadde vært godt med en klatt tyttebær på.
1/2 fennikel i strimler på tvers
1 bit sellerirot i små terninger
1-2 gulrøtter, også i små terninger
1 ss olje
1 pk kjøttdeig av svin
Pepper
1 klype flaksalt
Litt Natvigs krydderblanding
1 kyllingbuljongterning
1/2 ss worchestershire sauce
1 ss soyasaus
1,5 dl matfløte
1,5 dl vann
2 ts maizenna+ 2 ss vann
Stek grønnsakene godt i oljen og bland inn kjøttdeigen. Stek til den har kornet seg.
Ha i krydder og ymse, samt fløte og vann. La det hele få putre et par minutter.
Server med potetmos (og rørte tyttebær).
Kommentarer
Legg inn en kommentar